Wednesday, June 22, 2011

the best moment ever.

assalaamualaikum..

hai.. lama gila takde update kan.. hari ni tergerak hati nak update sket. tapi gamba aje lah. nak cerita panjang2, nanti bila ada masa yang sesuai lah. ;)

27th may - 9th of june 2011.

KB-KL-Dubai-Madinah

Jeddah-Dubai-KL-KB


umrah dan ziarah ngan family. Alhamdulillah..diberi peluang mengerjakan umrah bersama keluarga.. that was the best moment ever. Thank You, Allah.

Subhanallah.. tak dapat nak gambar kan macam mana sedih nya bila kali terakhir pandang kaabah sebelom meninggal kan tanah haram.

moga2 dimurah kan rezeki dan di panjang kan umur dan diberi peluang lagi untuk menjejak kan kaki ke sana..








dah. ni je gamba yang ada dalam simpanan. tak sempat nak transfer. lepas balik, nak rilek lama2 kat rumah pun tak sempat. dua hari je kat rumah. terus kena balik univ..

ni pun busy semacam je. aitcheh. quiz ngan test every week. tajuk2 yang aku tinggal sepanjang 2 minggu kat sana pun tak terkejar lagi ni.. harap2 terkejar lah. :)

ok. sampai sini saja.