Sunday, October 30, 2011

terbodo


assalaamualaikum..


aku bosan. bukan tak de keje. keje nya banyaaaakk sangat. memang banyak. tapi kalau dah malas, macam ni lah. terbodo sekor aku. aku text kawan aku yg duk kat blok sebelah. dia pun kata duk terbodo jugak..

time banyak keje ni lah mood nak update blog datang. ceh. tido dah 3 kali. bangun tido pun tetap terbodo. bangun tido, makan. lepas makan, tido. mane nya tak gemok.. mamee monster dah ntah brapa pack dah habis. menelan je keje.

bosan. cakap bosan macam semua keje dah setel. padahal ada 2 assgnments and 1 lab report kena submit minggu ni. tu tak termasuk thesis writing. busy wehh.. tapi lagak gaya macam orang takde keje.

pergi basuh baju dengan harapan lepas basuh baju takde lah rasa terbodo lagi kan.. tapi sama je macam. tetap terbodo.. aihhh.

[note: definisi 'terbodo' dari kawan blok sebelah. terbodo kat sini bukan maksud kitorang bodoh, maksud nya mulut ternganga cute2 badan gemok2 rambut serabai ngadap laptop tapi taktau nak buat apa even banyak keje.]



ok. dah.

sekian.


p/s: ada cerita nak cerita. tapi nanti lah. nanti. simpan dulu.


Wednesday, October 26, 2011

#1 wordless wednesday


ni 1st time buat wordless wednesday.. tapi tak wordless sangat lah..



adik-adik aku.. i miss them damn much!! nak balik. ni gamba semalam. celebrate birthday that lil girl (cousin) and hud (sebelah that lil girl). serius jeles.


ok.

sekian.


Tuesday, October 25, 2011

terimakasihdaunkeladi,adamasajumpalagi.

assalaamualaikum..

just came back from johor. serius penat. walaupun jadi co-driver je. tapi penat gile. tadi bertolak pukul 3 ptg.. pukul 6.30 dah terpacak kat kuantan. gile laju . memang tak tido la sepanjang jalan.

on the way pegi johor hari tu pun sama. cakap je nak tido, tapi tak tido pun. sikit pun tak tido. mata penat. tapi aku ni jenis yang susah nak tido lam kete kalau pjalanan jauh.. tambah2 naik pulak kete ngan geng2 cakap tak de nye nak bhenti. kalau layan lagu plak, stok2 memang layan betol. macam kat karaoke. lagi laa takde rasa ngantuk. tapi enjoy..

btw.. thanx to all my friends yang sama2 pegi johor. thanx to jah and family. terima kasihhh banyak2 menghampiri infiniti.

thanx to pojan and family. thanx to haziq and family. thanx a lot ya..

dan juga special thanx to ning (my makcik) yang rela kena paww kaww2 punya. hehe. jasa mu dikenang.. luv u la ning. .mmuahhh. :-*
and sorry tak dapat stay lama2 kat sana.. busy maa... :)


ok. itu saja.


sekian.

Friday, October 21, 2011

penat dan tenat.

assalaamualaikum..

tak tau nak cakap apa. tapi nak update jugak sebab nak hilang kan ngantuk. aku tak tido lagi dari petang semalam (khamis) sampai la saat post ni di taip (jumaat 12.17 pm). sebab semalam siap kan draft thesis and progress report for final year project. well.. ini lah aku. suka kerja last minute. tu pun tak tau laa menepati apa yang dikehendaki ataupun tak. macam tak yakin sangat dengan apa yang aku submit. *sigh

otak penat. mata penat. badan penat. tapi kena tahan. sebab nak simpan tido ni untuk tido lam kete on the way ke johor jap lagi. takde makna nya laa aku nak menikmati panorama sepanjang perjalanan nanti. memang mind set nak tido je lam kereta. sumpah penat.

minggu ni, minggu paling penat. paling tenat. paling stress. setakat ni la.. minggu2 akan datang ni tak tau lagi macam mana. tapi this whole sem memang aku akan sentiasa busy. ceehhh..

dengan itu, sekian.

bye.




p/s: i miss ayah. i miss my mom. i miss bambey. semoga mama and bambey sentiasa sehat2 saja kat sana dan mendapat haji yang mabrur... i miss everyone at home. nak balik!!


p/s/s: tak tau nak letak tajuk ape.

Monday, October 17, 2011

i wish...






u could hear all the words i'm afraid to say..











p/s: hectic week. stress gile.. :(


Saturday, October 15, 2011

mood ke laut


  • malas bercakap
  • ingin memaki tapi tak lepas.
  • lemau
  • menyampah dengan semua situasi
  • nak balik
  • nak balik
  • nak balik
  • nak nanges

sekian.

Wednesday, October 12, 2011

lebih kurang je macam.

assalaamualaikum..

hye! blog telah berubah wajah.. update jarang, tapi ada hati nak tukar template bagaii. haktuiii!

ubah. tapi macam sama je dengan yang dulu..
ceh.


ok. sekian.


p/s: rindu nak update blog. tapi sekarang ni tengah busy gila. gila2 punya busy.