Monday, June 25, 2012

bukan untuk dibaca.

omg.omg. omg (dgn gedik). last update blog 18 march??? hoho. ni mmg catat rekod nih.. aih.. x reti nak bg salam dah budak ni..?



assalaamualaikum..



hai.hoi.hoi. sejak jadi org minyak ni, gua dah lupa cmne nk update blog. password pn ingat2 lupa. hari2 bergelumang dgn minyak je, otak pun tersumbat dh.tapi hari ni hari senin. sempat plak gua nk update bagai yer.. tak plak gua bergelumang dengan minyak, dengan chemicals?? owhh no no no.. hari ni gua cuti. berehat rehat di rumah. tapi esok kena kembali ke rutin harian gua sejak beberapa bulan lalu. blurghhh..



ape lagi yer nk taip.. aku kat rumah. (aku laa plak)duk sorang2 kat rumah. rumah kt kelantan. bukan kt port klang yaww.. kt klantan. berehat rehat sambil tgk bola. England vs Italy. bila punye plawanan pn aku x tau. highlightje kot nih..



heh. perut aku lapar sebenar nya. tp x tau nak makan apa. nk msk spagetti, tp malas laa plak. semalam dah spagetti.



ingat hari ni nak gi klinik gigi. tp bukak je mata, semua org xde. haihh. dari smalam lagi ni duk sakit gigi. aku dah nangis dah se round lam kete smlam. before kua rumah aku dah bantai pain killer adik sbijik. tp tahan kejap je kot. x smpai sejam, sakit balik. ape lg, tetiba aku senyap dalam kete, nangis sambil gigit tudung. sbb sakit kott.. nasib aku ngn mama je. aku tau mama nk gelak. haiihh. last2 benti kt farmasi tepi jalan. cari pain killer yg terbaekkk punya.. then, baru laa boleh makan nasi arab dengan bangga nya. cehhh.



aku ni taip ikut apa yg ade kt kpala aku je ni. takde niat nk taip panjang2 pn. takde niat nk cerita apa jadi lam beberapa bulan selama aku menyepi ni punn. yg tu lain kali laa.. tu pun kalau aku rajin nak cerita. tp skang ni tgh malas lagi. skang ni lam pale otak aku, aku lapar. tp takde ape2 tindakan nk p cari makanan ke ape.. sebab ape? MALAS..



takde mesej yg nk dsampaikan pun entri aku kali ni. eleh. cakap macam entri aku sbelom ni bermesej laa kan. saje je nk lepas gian menaip kt blog. bukan tulis. taip. heh.



ok dah. tu je lah.. sehingga berjumpa lagi di lain entri. kalau rajin laa. kalau ek. kalau.





ok. baii.



p/s: aku taktau x letak tajuk ape.