Saturday, April 19, 2014

hidup

Assalaamualaikum..

aku tak tau nak taip ape. tapi nak taip.
yang aku tau, nanti akan menyusul lagi post2 yang marapu kat blog ni.
tapi tak tau bila.

sekarang dah start busy..
yeap. busy as student. nak cari aku?
cari kat USM.. tak pernah mimpi pun nak masuk USM.
masa nk apply untuk degree dulu, USM xde dalam list pun.
tapi kenapa untuk master aku pilih USM?
aku pun tak tau.

orang kate amik master senang.
meh sini sapa yang cakap senang untuk course cm aku,
aku nak luku kepala dia. senang B****T LU!!

ape2 pun hidup perlu diterus kan.
aku kena hadap semua ni.
bak kata lab mate aku, REDAH je!


time degree dulu ko main redah je amik course ape pun..
boleh je kau hadap. boleh je naik pentas amik ko pnya degree..
yang ni tak kan tak boleh?? kan..???

ok. itu sahaja.

semoga berjaya aisyah! heh.

No comments: