Tuesday, February 25, 2014

after a year!

Assalaamualaikum..

hye..

hai..
hai..

heh. lama nye tak bukak blog. lama gila.. lama gila la.. setahun lebih sikit.
so many things happened dlm setahun ni. baru je post before ni aku cakap pasal keje.

heyyyy.. i was a CHEMIST! WAS okayy.. WAS.. benda dah lepas. past tense!
macam best je dengar kan.. chemist.. bila orang tnya sebelom ni, keje ape? and aku jawab chemist...
orang mesti WOAAAAA.. certain orang je la. tapi best ke keje chemist ni? ade part yang best, ade yang tak best nye.. masing2 punya pendapat laa kan. semua keje dlm dunia pun camtu.

so, aku dah keje, dah berenti. skang ni aku buat ape?

buat laa ape yang aku boleh buat. decision yang aku amik hari ni adalah untuk masa depan aku jugak kan.
bukan semua benda aku buat aku tak pikir masa depan. aku pikir okayyy..

and now, aku kembali ke student life! okayy itu je.

wish me luck!

untuk keje kawen ke ape, tunggu dan lihat je lah. aku berserah 100% pada ALLAH S.W.T..
kalau dah tentu sampai jodoh aku nanti, nikah laa aku.

tak perlu nak tanya2 bila aku nak kawen. umo dah banyak, nak belajar lagi. nanti lambat kawen baru tau. orang tak berani nak masuk minang baru tau.. masalah nya dol, aku belajar ke tak, aku menyusahkan hidup kau ke? aku kawen ke tak, aku menyusah kan hidup kau ke? dan umor berapa aku kawen dalam tangan kau ke? haa...

kau tu, apsal tak kawen2? haaa.. setepek dah kena kan.?

okayy.. itu je.. chill aje.

post hnya sekadar untuk warming up. heh.